0
Till Kassan 0,00 SEK 0 varor i varukorgen
Alla priser visas
Exklusive moms
Exklusive moms
  • Alla priser visas

  • Exklusive moms
  • Inklusive moms

Vi har det.

Sedan 1959 har vi haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Vi har sporrats och skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. Dessa företagare med djärv entreprenörsanda är våra kunder. Vi har lyssnat, gjort om, gjort rätt, men framförallt vågat. Och därför är vi där vi är idag. Vi satsade tidigt på en stark logistik. Vårt nybyggda lager är ett exempel på det. När våra kunder växer måste vi vara förberedda. Vårt sortiment består idag av 50 000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara din, utan alla företagares verksamheter. Vårt fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial, för att nämna några. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs. Vi har det.

Spela film

Social Partner till Gothia Cup!

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering. Här sker möten mellan ungdomar från olika delar av världen. Tingstad är Social Partner, vilket bland annat innebär att vi stödjer Gothia Cups program som hjälper fotbollslag som annars inte hade kunnat delta i turneringen.  

Vi kommer i år ha äran att vara fadder åt ett flicklag från Vitryssland. Håll utkik på vår hemsida och i sociala medier för att följa vår fotbollssommar!

Trendspaning:

Social dining.

I takt med att efterfrågan på fine dining minskat har flera krögare öppnat restauranger med annan inriktning. En ny trend, social dining har växt fram och till stor del tagit över krogbranschen. Social dining gör att restaurangbesökarna sitter tightare eller rentav delar bord, vilket öppnar upp för ett mer socialt restaurangbesök.

Läs mer

På resande fot.

En väska är mer än en smart förvaring du kan bära med dig. Det kan lika mycket vara en moderiktig detalj som fulländar din outfit och förstärker din stil. Här kan du hitta inspiration och läsa om trender som rör det som många av oss gillar att vara. På resande fot.

Läs mer

Fairtrade-märkta kockkläder.

Hos oss ska det vara enkelt att göra mer hållbara val. Visste du att du även hittar Fairtrade-märkta kläder för restaurangen hos oss. Väljer du Fairtrade-märkta produkter skapar du möjligheter till förändring som ger förbättrade arbets- och levnadsvillkor. 

Se produkt

Städscheman för restauranger.

Ladda ner praktiska städscheman som du kan använda i din restaurang för att skapa en hygienisk arbetsplats. Du får rengöringstips, dagliga städrutiner samt tips på praktiska produkter som underlättar arbetet.

Läs mer
Vår Strategi

Rätt Pris Direkt.

På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi - Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär kort och gott att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna med motsvarande till våra kunder. Om vi kan underlätta ditt inköpsarbete genom att garantera dig en pålitlig och rak prissättning har vi lyckats.

Rensa
Dina senaste sökningar
    Snabblänkar

    Information