0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Påsken begynder på Tingstad.

Nu er påsken startet her på Tingstad. Hos os finder du fine påskeæg, som du kan give i gave til dine kunder, dit personale og dine kære. Det, du skal bruge til påskeopdækningen, finder du også i vores store sortiment. Fejr påsken med en smuk opdækning, god mad, påskeæg og samvær med dem, der betyder ekstra meget. Forhåbentligt med et vejr, der indbyder til aktiviteter og kaffepauser i solen.

påskeæg

Æg med sødt indhold.

Et æg fyldt med noget sødt og lækkert er der næsten ingen, der takker nej til. Vi tilbyder lækkert chokolade og slik i påsken. I sortimentet er der smukke færdig fyldte påskeæg i forskellige størrelser og udførelser, perfekt til at byde personalet på eller til at give væk i gave til kunder og leverandører. Med vores cellofan- eller organza-poser kan du også lave dine egne slikposer med netop det indhold, du ønsker.

Se produkter

Dæk op til påske.

I vores sortiment finder du mønstrede duge, løbere, dækkeservietter og servietter med smukke påskemotiver samt ensfarvede alternativer i forårets farver. Med vores produkter har du alle muligheder for at skabe smukke opdækninger, der giver den helt rigtige påskehygge og fremmer helhedsindtrykket ved bordet.

Se produkter

Emballage med et frisk udtryk.

Uanset om du leder efter gavepapir og poser eller etiketter, bånd, cellofan eller silkepapir, så finder du det i flotte, friske og forårsagtige farver i vores store sortiment af emballage-produkter. 

Se produkter

Noget fint, der ikke er slik.

Synes du, at det er bedre at give end at modtage, og vil du hellere give noget væk, der ikke er slik, i påsken? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort sortiment af gaveartikler. I vores sortiment finder du artikler, der passer til ham og hende til priser, der passer til de fleste tegnebøger 

Se produkter

Vi har fejret længe.

I Danmark har vi fejret påsken lige siden 1100-tallet, og det, der forbindes mest med påsken, er måske ikke længere Jesus men derimod æg, god mad, slik og samvær med vores nære og kære. I år falder påskedag i april. Datoen for påsken varierer fra år til år, og udregnes efter en regel, der blev fastsat på et kirkemøde i år 325. På det møde blev det bestemt, at påsken skal falde på den første søndag efter den første fuldmåne efter forårsjævndøgn. 

 

Hvorfor spiser vi så mange æg?

I påsken spiser vi i den vestlige verden ifølge beregningerne 6 millioner æg i timen. Men hvorfor spiser vi så mange æg lige netop i påsken? At påsken er blevet den helt store æggehøjtid hænger dels sammen med, at det var forbudt at spise æg under fasten, som fandt sted før påske, og dels med at de lysere dage efter vinteren signalerer til hønsene, at de skal lægge flere æg. Æggeforbuddet under fasten bevirkede, at der var et overskud af æg, og derfor kunne man spise så godt som alle de æg, man havde lyst til.

Easter table setting.

Show off for a lovely Easter dinner with inspiration from Tork. With simple means, you can get a warm, inviting look with the easter in focus. How to easily wrap an easter egg: Roll a napkin and swipe it over an egg, such as a beautiful decoration egg. The napkin is then attached around the egg with a string.

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information