0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen
Tilbage Hjem Diskservice

Tingstad Oppvaskservice.

Vi ved, hvor tidskrævende det kan være pudse glas, eller når udstyret ikke doserer korrekt. På en fabrik i Sverige produceres hvad mange restauratører i branchen erklærer for de bedste opvaskemidler.

Afspil film

Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at polere slør af brillerne, eller hvor frustrerende det er, når disk rustningen ikke doserer ordentligt. Derfor har vi udviklet en moderne service til virksomheder med 25 teknikere, der arbejder landsdækkende med både service og forebyggende vedligeholdelse.

Det er nu over 10 år siden, at den første opvaskemaskine med Tingstads opvaskemaskine blev introduceret på en restaurant i Göteborg. Siden da har vi lært meget af vores kunder i restauranter, hoteller og butikker. Vi har opdateret doseringsudstyr og udviklet og forfinet vores egen disk. Nøglen til et godt opvaskeresultat ligger i opvask. Derfor arbejder vi aktivt med produktudvikling af vores kemi ud fra den feedback, vi modtager vores kunder.

På denne side kan du lære mere om vores service og kontakte os, og vi giver dig mere information om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

KONTAKT OS

telefon.jpg  Ring 031 - 707 20 00                     mejl.jpg E-mail: kontakt@tingstad.se

HVAD KAN DU FORVENTE FRA TINGSTADS DISKSERVICE?

Riktig pris.

Hos Tingstad har vi en ligefrem og ærlig prisstrategi. Vi tilbyder altid kunderne den bedste pris.

Riktig dosering.

Vi hjælper dig med din  opvaske-økonomi samt rigtig dosering og middel til den type vand og opvaskegods, som du anvender i din virksomhed.  

Gode opvaskeresultater.

Vi forædler konstant recepturen i vores Tingstadkemikalier.  Glaspest samt kaffe- og tebelægninger er blot eksempler på, hvad vi fokuserer på i vores produktudvikling.

Service og funktionskontrol.

Med vores egne landsdækkende serviceteknikere og servicebiler tilbyder vi professionel service og vedligeholdelse. Først og fremmest forhindrer vi problemer med opvaskemaskiner og doseringsudstyr. Hvis der alligevel opstår problemer løser vi hurtigt problemet.

Hjælp i weekenden.

Vi kan også tilbyde hjælp i weekenden, hvis du er kunde med base i Sverige. Ring til vores alarmnummer +46 (0) 31 - 381 53 40.

Miljömaerkede alternativer.

I vores sortiment finder du flere miljømærkede alternativer.

Interesseret?

Uanset om du er ved at starte en helt ny virksomhed, har udstyr, der skal moderniseres eller bare vil se, hvilke muligheder der er på markedet, er du altid velkommen til at kontakte os.

VI ER HER!
Ring, mail eller chat med os. Med vores egne opvaskemaskiner og servicebiler er hjælpen altid lige ved hånden.

DIN PERSONLIGE SKIVETEKNIKER
Vi forbinder dig med en af ​​vores erfarne og dygtige opvaskemaskiner, der er baseret på hvor i Sverige din virksomhed er placeret.

BESØG
Vi kommer ud til dig for sammen at beslutte, hvilket udstyr og produkter der bedst passer til din virksomhed.

LEVERING
Vi samler udstyret og leverer produkterne. Hurtige leverancer er et must, da vi ved, at virksomheden stopper, hvis tælleren ikke er ren.

 

KONTAKT OS

telefon.jpg  Ring 031 - 707 20 00             

mejl.jpg E-mail: kontakt@tingstad.se

Alt hvad du behøver til vaskerummet

Diskbacks.

Til området

Diskbørster.

Til området

Opvaskemaskiner.

Til området

Opvaskemiddel.

Til området

Doseringsudstyr.

Skylledyser.

Til området

HVAD SIGER KUNDER SIGER

Sjömagasinet.

Tavolo.

Sushi Yama.

Prime Burger.

Midan Kebab.

Pinchos.

HJÆLP CENTER - UDDANNELSE FILMER, TIPS & KONTAKT

Hvis opvasken ikke bliver ren.

Hvis disken ikke bliver så ren som den burde, er der nogle ting, du først kan kontrollere dig selv. Spil filmen for at deltage i vores serviceteknikeres tip. Hvis problemet trods alt fortsætter, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.

Afspil film

Problemer med disk rustning.

Hvis du oplever problemer med din disk rustning, er der nogle ting, du kan kontrollere dig selv først. Spil filmen for at deltage i vores serviceteknikeres tip. Hvis problemet trods alt fortsætter, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.

Afspil film

Hygiejnetips til din skive rustning.

En opvaskemaskine uden aflejringer og madrester er en forudsætning for et godt opvaskresultat. Spil filmen for at deltage i vores serviceteknikeres tip. Hvis problemet trods alt fortsætter, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.

Afspil film
ALT HVAD DU BRUG FOR AT VIDE

Tingstads diskskola.

Her kan du lære mere om retter. Lær mere om opvaskeprocessen, opvaskemaskiner, restaurantopvaskemaskiner og de forskellige faktorer, der påvirker opvaskeresultaterne. Gennem viden om, hvordan man vasker korrekt, kan man få bedre opvaskresultater, samtidig med at man reducerer forbruget af kemikalier, vand og energi.

Læs mere
KONTAKT OS

Har du brug for yderligere hjælp?

Vi har 25 opvaskemaskiner i Sverige, der arbejder landsdækkende med både service og forebyggende vedligeholdelse. Hvis du har problemer eller spørgsmål om dit diskudstyr, kan du altid kontakte os.

031  -  381  53  40

Man-tors: 08.00 - 16.30
Fre: 08.00 - 22.00
Weekender: 10:00 - 22:00

Du kan også være interesseret i

Skadedyrsprogram.

Vores skadedyrsbekæmpelsesprogram er tilpasset til at give dig et langsigtet og bekymringsløst resultat. Vores skadedyrsbekæmpende teknikere har den nødvendige viden til at give dig konkrete råd om, hvad der kan forbedres i din virksomhed for at holde skadedyr væk.

Læs mere

Fødevaresikkerhedsprogram.

Vores fødevaresikkerhedsprogram er designet til kommercielle køkkener, restauranter og købmandsforretninger. Vi udfører hygiejneinspektioner og giver dig viden om eventuelle mangler i din virksomhed, udarbejder handlingsplaner, følger op og hjælper dig med dokumentation, som myndighederne kræver for god madhygiejne.

Læs mere

Førstehjælp & øjenbrusere.

Skulle ulykken opstå, er det altid godt at være godt forberedt med en opdateret førstehjælpsstation. Derudover er vaskerummet et sted, hvor stærke kemikalier forekommer. Det er også en god ide at have en øjenbruserstation lige ved hånden for hurtigt at kunne skylle øjnene.

Se sortiment

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Hurtige links

Information