0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Om Tingstad.

Tingstad er en stærk familievirksomhed med rødder i Göteborg. Virksomheden blev grundlagt i 1959 og drives i dag af anden og tredje generation. Vores kunder findes i blandt andet restaurantbranchen, specialbutikker og dagligvarebutikker.

Vores vision er, at skabe en nemmere hverdag for alle, der driver en virksomhed.  

Vores forretningsidé er at tilbyde et bredt sortiment af prisbillige kvalitetsprodukter og løsninger, som forenkler arbejdsdagen for alle, der driver en virksomhed, og vi gør dette med engagement, kundefokus og ærlighed.  

Vores strategi

Den riktige pris.

Hos Tingstad har vi en åben og ærlig prisstrategi. Når vi forhandler os til lavere priser, sænker vi tilsvarende priserne for vores kunder.

Vores vision er at skabe en nemmere arbejdsdag for vores kunder. Vi vil gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig, stabil og ærlig prissætning. 

Se Tingstads eget mærke.

Vores egne produkter er specielt designet til kundernes behov. Vi ved, hvad vores kunder ønsker. Med vores Tingstad-sortiment kan vi garantere, at alle kunder får adgang til gode produkter til den bedst mulige pris.

60 years of...

When Tingstad was founded in Gothenburg in 1959, fish paper and paper bags was the best selling products. Much has happened since 1959, especially when it comes to our product range. Join us on our journey with 60 years of products, customers, establishment and growth.

Afspil film

FÅ MERE AT VIDE OM OS

Bæredygtighed.

Vores opgave er at sikre kunderne en god brugeroplevelse og varer til tiden. Læs mere om, hvad det betyder i praksis.

Bæredygtighed

Vores logistik.

I 2014 åbnede vi 32 porte til vores nybyggede lager. Læs mere om vores logistik og se filmen fra vores lager.

Læs mere

Ledige stillinger.

Send din uopfordrede ansøgning og dit CV til os. Vi søger løbende nye ansatte inden for alle områder. Vi læser alle ansøgninger, som vi modtager.

Læs mere
Företagsbutik

Vores butikker.

Vi har butikker i Göteborg og Jönköping. Her kan du i ro og mag finde de produkter, din virksomhed skal bruge til driften, og meget mere. Udover vores sortiment af forbrugsvarer har vi også et stort udvalg af gaveartikler, konfekture og indretningsartikler. I vores fysiske butik har vi nøje ladet behovet for store indkøb møde hyggelig shopping. 

Læs mere

Knowledge rules.

In our knowledge center you can get tips about different products, materials and you can find guides that can help you in your daily work rutine. Here you will find for example information about how to recycle different materials for tips and advice when starting a restaurant.

Read more

Follow us.

 

Follow us on instagram, facebook or through our newsletters to get the latest.

Read more

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Hurtige links

Information