0
Till Kassan 0,00 SEK 0 varor i varukorgen
Alla priser visas
Exklusive moms
Exklusive moms
  • Alla priser visas

  • Exklusive moms
  • Inklusive moms

Vi har det.

Sedan 1959 har vi haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Vi har sporrats och skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. Dessa företagare med djärv entreprenörsanda är våra kunder. Vi har lyssnat, gjort om, gjort rätt, men framförallt vågat. Och därför är vi där vi är idag. Vi satsade tidigt på en stark logistik. Vårt moderna lager är ett exempel på det. När våra kunder växer måste vi vara förberedda. Vårt sortiment består idag av 70.000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara din, utan alla företagares verksamheter. Vårt fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial, för att nämna några. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs. Vi har det.

Spela film
VI PÅ TINGSTAD ÖNSKAR:

Glad sommar!

Under sommarmånaderna håller vi öppet som vanligt. Leveranstiderna hos våra fraktbolag kan dock vara något längre på grund av semestrar och vi rekommenderar dig därför att vara ute i extra god tid med din order. Har du tidigare inte testat vår e-handel kan detta vara ett utmärkt tillfälle att skaffa inlogg och komma igång med att handla via Tingstad.com.

På midsommarafton 25/6 håller vi STÄNGT. För att få din order innan midsommarafton ska beställning göras senast måndag 21/6 (om du har fasta leveransdagar kan andra datum gälla).

Frågor? Kontakta din säljare, eller ring oss på 031-707 20 00.

Skaffa inlogg
 
Vår Strategi

Rätt Pris Direkt.

På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi - Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär kort och gott att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna med motsvarande till våra kunder. Om vi kan underlätta ditt inköpsarbete genom att garantera dig en pålitlig och rak prissättning har vi lyckats.

Tyvärr är ingen online för tillfället men du kan mejla din fråga till kontakt@tingstad.se!

Snabblänkar

Information