0
Till Kassan 0,00 SEK 0 varor i varukorgen
Alla priser visas
Exklusive moms
Exklusive moms
  • Alla priser visas

  • Exklusive moms
  • Inklusive moms

Allt för ditt företag.

Vi på Tingstad har sedan 1959 haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Dessa företagare med djärv entreprenörsanda är våra kunder. Vi har sporrats, skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. Vi har lyssnat, gjort om, gjort rätt men alltid vågat. Vi satsade tidigt på en stark logistik där vårt moderna lager är ett exempel på det. När våra kunder växer måste vi vara förberedda. Vårt sortiment består idag av drygt 100.000 artiklar för att stötta alla företagares verksamhet. På Tingstad fokuserar vi på förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Vi pratar om det som bara ska finnas där till rätt pris och precis när det behövs. Tingstad – vi har det.

Spela film
VI PÅ TINGSTAD ÖNSKAR:

Glad sommar!

Hos vår kundtjänst är ordinarie öppettider kl. 7:00-18:00. Under sommarveckorna 28-31 kommer kl. 8:00-16:30 att gälla. Leveranstiderna hos våra fraktbolag kan dock vara något längre på grund av semestrar och vi rekommenderar dig därför att vara ute i extra god tid med din order. Har du tidigare inte testat vår e-handel kan det vara ett utmärkt tillfälle att skaffa ett inlogg och komma igång med att handla via Tingstad.com! Har du frågor? Kontakta oss!

Skaffa inlogg

Kontakta oss
 
Vår Strategi

Rätt Pris Direkt.

På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi - Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär kort och gott att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna med motsvarande till våra kunder. Om vi kan underlätta ditt inköpsarbete genom att garantera dig en pålitlig och rak prissättning har vi lyckats.

Tyvärr är ingen online för tillfället men du kan mejla din fråga till kontakt@tingstad.se!

Snabblänkar

Information