0
Till Kassan 0,00 SEK 0 varor i varukorgen
Alla priser visas
Exklusive moms
Exklusive moms
  • Alla priser visas

  • Exklusive moms
  • Inklusive moms

Vi har det.

Sedan 1959 har vi haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Vi har sporrats och skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. Dessa företagare med djärv entreprenörsanda är våra kunder. Vi har lyssnat, gjort om, gjort rätt, men framförallt vågat. Och därför är vi där vi är idag. Vi satsade tidigt på en stark logistik. Vårt nybyggda lager är ett exempel på det. När våra kunder växer måste vi vara förberedda. Vårt sortiment består idag av 50 000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara din, utan alla företagares verksamheter. Vårt fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial, för att nämna några. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs. Vi har det.

Spela film
Nyhet

PVC-fri matfilm.

Matfilm är en praktisk produkt i alla kök. Perfekt när du ska spara överbliven mat eller få livsmedel att hålla sig fräscha längre. Matfilm gör detta utan att avge doft eller smak av annat. Vi kan nu stoltsera med marknadens första PVC-fria matfilm. Perfekt för alla verksamheter där livsmedel hanteras!

Se produkter

Sugrör av vass.

Marknadens mest naturliga sugrör? Ja förmodligen. Dessa sugrör är tillverkade i Sverige av svensk vass, helt utan kemikalier. Att de klarar alla typer av drycker, varma som kalla gör ju inte saken sämre.

Nämnde vi att de även kan kokas eller diskas i maskin för att användas igen och igen? Vi snackar riktigt vassa sugrör för framtiden.

Se sortiment

Pepparkakans dag.

9 december är Pepparkakans dag. Dessa kryddiga godsaker som har hängt med ända sedan 1300-talet. Kakorna blev populära hos allmänheten under 1800-talet när det blev lättare att få tag på kryddor och ingredienser.

Det sägs att man blir snäll av pepparkakor och oavsett om det är sant eller inte så kan det ju inte skada att äta några extra. Det är ju så gott!

Se produkter

Nya bagasseformar för mer hållbara val.

Vi utökar sortimentet av mer hållbara produkter! Nya i sortimentet är dessa formar av bagasse. Bagasseprodukter görs av fibermaterialet som blir över vid bearbetning av sockerrör. Dessa formar är perfekta att servera take away mat i och tål temperaturer från -15 till +150 grader.

Se produkter

Om olyckan är framme.

Se till att ha alla produkter på plats för ett gott brandskydd ifall olyckan skulle vara framme. Vi har ett omfattande sortiment med allt du kan tänkas behöva från brandvarnare, brandfiltar och brandsläckare. 

Se produkter
Vår Strategi

Rätt Pris Direkt.

På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi - Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär kort och gott att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna med motsvarande till våra kunder. Om vi kan underlätta ditt inköpsarbete genom att garantera dig en pålitlig och rak prissättning har vi lyckats.

Rensa
Dina senaste sökningar
    Snabblänkar