Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Teroittimet.

Täältä löydät laajan valikoiman lyijykynän teroittimia, jotka sopivat täydellisesti sekä kotiin että toimistoon, joten voit aina pitää lyijykynäsi terävinä ja käyttövalmiina. Tarjoamme lyijykynän teroittimia useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Staedtler, Ballograf, Linex ja Büngers.

Valikoimamme sisältää erilaisia kynänteroittimia, kuten käsin käytettäviä, sähkökäyttöisiä malleja, jotka ovat saatavilla eri materiaaleissa ja väreistä. Olipa mieltymyksesi sitten ohuisiin tai paksuihin lyijykyniin, meillä löydät teroittimet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Käsikäyttöiset teroittimet ovat helppoja käyttää eivätkä vie paljoa tilaa. Ne ovat täydellisiä sujautettavaksi penaaliin tai koululaukkuun. Sähköiset teroittimet sopivat erinomaisesti toimistoympäristöihin, joissa käytetään paljon kyniä päivittäin.

Tilaa kynänteroittimesi meiltä Tingstadilta ja saat kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset. Meillä on aina suuri valikoima erilaisia kynänteroittimia, joista valita ja autamme sinua mielellämme löytämään sinulle sopivan tuotteen.

Valitut suodattimet

Sivu 0 / 0 Yhteensä 0 Tuotetta

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information