Kaikkea yrityksellesi.

Meillä Tingstadilla on ollut etuoikeus tutustua sekä pieniin että suuriin pohjoismaisiin yrityksiin jo vuodesta 1959. Nämä yritykset ja sisukkaat yrittäjät niiden taustalla ovat asiakkaitamme. Vuosien varrella he ovat kannustaneet ja opettaneet, toisinaan yllättäneet ja aina inspiroineet meitä. Olemme kuunnelleet ja oppineet virheistämme, sekä ennen kaikkea uskaltaneet mennä eteenpäin. Panostimme toimivaan logistiikkaan jo varhain, ja moderni varastomme on tästä yksi esimerkki. Asiakkaidemme kasvaessa myös meidän tarjontamme on laajennuttava. Siksi valikoimissamme on tällä hetkellä yli 100 000 tuotetta, jotka vastaavat monien eri toimialojen tarpeisiin. Meiltä hankit käyttötavarat, työvaatteet ja varusteet yrityksellesi, aina oikeaan hintaan ja silloin kun niitä tarvitaan. Tingstad – meillä on.

Näytä video
Hyvää pääsiäistä!

Jotta saisitte toimituksen ennen pääsiäistä tulee tilaus jättää viimeistään 29. maaliskuuta ennen kello 12.00.   

Asiakaspalvelumme sekä showroom ovat suljettu: pitkäperjantaina, pääsiäisaattona, pääsiäispäivänä ja toisena pääsiäispäivänä.  

Hyvää pääsiäistä! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heti oikea hinta.

Meillä Tingstadilla on suora ja rehellinen hinnoittelustrategia, jonka ansiosta saat heti oikean hinnan. Kun onnistumme neuvottelemaan edullisemmat sisäänostohinnat itsellemme, alennamme vastaavasti hintoja omille asiakkaillemme. Takaamme luotettavan ja rehellisen hinnoittelun, jotta ostosten tekeminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Valitettavasti kukaan ei ole online-tilassa, mutta voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen aspa@tingstad.fi!

Pikalinkit

Information