Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella
Takaisin Etusivulle Siivous & hygienia

Siistiä ja puhdasta kaikissa tiloissa.

Täältä löydät puhdistusaineet, siivoustarvikkeet, jätesäkit ja roskapussit, pyyhe- ja wc-paperit, saippuat ym. Meillä on tuotteita niin siivousyrityksille, ravintoloille ja hotelleille kuin yksityisyrittäjillekin. Tarjoamme tunnettuja tuotemerkkejä edulliseen hintaan. Jos etsit tuotteita, joissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde, suosittelemme tutustumaan Tingstadin omiin tuotteisiin – hyvää laatua erittäin edulliseen hintaan.

ajax-logo.jpg brabantia-logo.jpg ccs-healtchare-logo.jpg dax-logo.jpg deb-logo.jpg diversey-logo.jpg ecolab-logo.jpg ekofekt-logo.jpg elstar-logo.jpg ettore-logo.jpg gipeco-logo.jpg gunry-logo.jpg  hykab-logo.jpg katrin-logo.jpg kärscher-logo.jpg longopac-logo.jpg mr-muscle-logo.jpg  nilfisk-logo.jpg    sterisol-logo.jpg tingstad-logo.jpg tork-logo.jpg unger-logo.jpg vikan-logo.jpg vikur-clean-logo.jpg viledaprofessional-logo.jpg  

En laptop och en fläkt på ett bord nära ett fönster med havsutsikt.

Sisäilma.

Hyvänlaatuinen sisäilma nostattaa hyvinvointia ja antaa hyvän ensivaikutuksen. Meiltä löydät sopivat tuotteet niin ravintolakeittiöön, kuin toimistoon tai kotikäyttöön.

Tuotevalikoimaan
En kvinna i svart skjorta och svarta byxor går bredvid en gaffeltruck. Svalare arbetskläder.

Lämpimämpi sää = viileämmät työvaatteet

Tunne viileiden työvaatteiden vaikutus lämpimän työpäivän aikana. Hengittävät ja ilmavat vaatteet tekevät työskentelystä mukavampaa ja auttavat säilyttämään keskittymisen. Tutustu työvaate -valikoimaamme.

Siirry työvaatteisiin
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.
RUBINENS KAFFEROSTERI

Laadukas kahvinautinto edullisesti!

Rubinens Kafferosterin kahvimme pavut on paahdettu hitaasti – menetelmällä, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo esiin jokaisen pavun parhaat puolet. Hidas paahto antaa kahville tasapainoisen maun, jossa pähkinäiset ja suklaiset sävyt korostuvat. Niinpä se, joka odottaa jotain hyvää, saa nauttia herkullisesta kupillisesta Rubinens Kafferosterin kahvia.

LUE LISÄÄ
5,4 miljoner flaskor förhindrade!

Paras siivoustulos.

Vuodesta 2021 lähtien Tingstad on tehnyt yhteistyötä ja ollut ylpeä yhteistyökumppani Plastic Bankille. Vuonna 2022 lanseerasimme uudet pumppusaippuat ja puhdistussuihkeet, jotka on merkitty Plastic Bankin symbolilla. Jokainen Plastic Bankin kanssa yhteistyössä myymämme pullo, estää 5 muovipulloa pääsemästä mereen. Myynnin aloittamisesta, tähän päivää asti, olemme estäneet jo 5,4 miljoonaa pulloa pääsemästä mereen.

Lue lisää
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
Kestävän kehityksen raportti 2023

Miten onnistuimme tavoitteissa vuonna 2023?

Kestävän kehityksen raportissamme selitämme, miten olemme määrittäneet kestävän kehityksen tavoitteet, joiden parissa työskentelemme ja raportoimme, mitä olemme tehneet jokaisen tavoitteen osalta ja miten olemme onnistuneet saavuttamaan ne. Lue se tästä!

 

Siirry raporttiin

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information