Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler
Tilbage Hjem Hotel og konference Profilprodukter för Hotell & Konferens

Profilprodukter til Hotel & Konference.

Vi har lang erfaring med profilprodukter til hotelbranchen og kan tilbyde skræddersyede løsninger til netop dit hotel. Hos os kan du få trykt alt fra konferenceblokke, hotelkort og penne til navneskilte, slik og dåseåbnere. Find de profilprodukter, der styrker dit brand, og kontakt os gerne for råd og vejledning undervejs!

Pennor & Block Till Hotell

Styrk dit brand med Penne & Blokke.

Opdag vores udvalgte penne og blokke til din hotel- og konferencevirksomhed. Vælg mellem flere penmodeller, konferenceblokke, notatblokke og spiralblokke. Vi tilbyder flere trykmuligheder for din logo.

Blyanter Blok
Hotellkort & Namnbrickor

Hotelkort & Navneskilte

Skab en stærk brandidentitet med trykte hotelkort og navneskilte. I vores sortiment kan du vælge mellem flere populære muligheder og trykmetoder. Kig ind i vores kategorier herunder og skab de produkter, der styrker dit brand.

Hotel kort Navneskilte
Profiltryckt Godis & Konfektyr För Hotell

Profilerede Slik og Konfekture.

Profiltrykt slik og konfekture er god reklame, der altid værdsættes af hotelgæster og konferencedeltagere. Vi har chokolade og karameller i mange forskellige smagsvarianter. Her finder du slik, der passer til din unikke stil.

Slik og konfekture.

Reklameprodukter, der gør en forskel.

Hos os kan du få trykt praktiske reklameprodukter til din hotelvirksomhed. Vi har alt fra dåseåbnere til profilvand med flere designmuligheder. Vælg profilprodukter, der tilføjer værdi og samtidig giver effektiv markedsføring.

Reklamprodukter

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information