0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Vi har det.

Siden 1959 har vi haft privilegiet at kende både store og små virksomheder i Norden. Vi er blevet inspireret og klogere. Nogle gange overrasket, men altid inspireret. Virksomheder med fantastisk iværksætterånd, vores kunder. Vi har lyttet, gjort forkert og gjort rigtigt. Men frem for alt vovet. Og det er derfor vi er, hvor vi er i dag. Vi satsede tidligt på en stærk logistik. Vores nybyggede lager er et eksempel på dette. Når vores kunder vokser, skal vi være forberedte. Vores sortiment består af 40 000 artikler, der støtter ikke bare din, men alle virksomheder. Vores fokus er hjælpemidler og forbrugsvarer til din arbejdsplads. Emballage og indpakning, rengøring og aftørringspapir, arbejdstøj og kontorartikler for blot at nævne nogle få. Vi har det, der bare skal være der. Til den rigtige pris, og lige, når I mangler det. Vi har det.

Udendørsservering.

Endelig tid til at nyde udendørslivet! Når dagene bliver længere og mildere, og der er lyst lidt længere om aftenen, kommer lysten til at udnytte det og opholde sig ude. Caféer eller restauranter med udendørsservering bliver de foretrukne steder at nyde mad og drikkevarer enten alene i fred og ro eller sammen med venner og familie. Vi har de produkter, du har brug for til udendørsservering. Du finder glas, duge, vinkølere, bestik og meget mere i vores store sortiment.

See products

Påsken begynder på Tingstad.

Nu er påsken startet her på Tingstad. Hos os finder du fine påskeæg, som du kan give i gave til dine kunder, dit personale og dine kære. Det du skal bruge til påskeopdækningen finder du naturligvis også i vores store sortiment. Fejr påsken med en smuk opdækning, god mad, påskeæg og samvær med dem, der betyder ekstra meget for dig. 

See products

Street style.

Her har vi samlet produkter med rustik og naturlig kant. Naturfibre, bagasse og palmeblad er spændende materialer, som får emballagen til at skille sig ud, og giver maden et personligt touch. 

Se produkter

Tough stuff in luxurious wrapping.

The really luxurious touch for the exclusive gift you will surely get with our Metallic gift papers. These shimmering papers are the perfect choice when you want to create a really luxurious gift from inside to outside. 

See products

Indret med planter.

Med kunstige planter får du både flotte indretningsdetaljer, der fylder rummet med grønt samtidigt med, at planterne giver dig mulighed for at opdele rummet. Som en ekstra bonus er planterne i princippet vedligeholdelsesfrie og kræver naturligvis ingen vand. I vores sortiment finder du planter og krukker, der giver din virksomhed eller dit hjem et lille ekstra pift.  

Se produkter

Den riktige pris.

Hos Tingstad har vi en åben og ærlig prisstrategi. Når vi forhandler os til lavere priser, sænker vi tilsvarende priserne for vores kunder. Vi vil gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig, stabil og ærlig prissætning. 

Vores historie

"Jeg var kun 24 år, og havde påtaget mig mere, end jeg kunne klare."

Eive Jigberg, stifter af Tingstad

Læs mere
Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information