0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Vi har det.

Siden 1959 har vi haft privilegiet at kende både store og små virksomheder i Norden. Vi er blevet inspireret og klogere. Nogle gange overrasket, men altid inspireret. Virksomheder med fantastisk iværksætterånd, vores kunder. Vi har lyttet, gjort forkert og gjort rigtigt. Men frem for alt vovet. Og det er derfor vi er, hvor vi er i dag. Vi satsede tidligt på en stærk logistik. Vores nybyggede lager er et eksempel på dette. Når vores kunder vokser, skal vi være forberedte. Vores sortiment består af 50 000 artikler, der støtter ikke bare din, men alle virksomheder. Vores fokus er hjælpemidler og forbrugsvarer til din arbejdsplads. Emballage og indpakning, rengøring og aftørringspapir, arbejdstøj og kontorartikler for blot at nævne nogle få. Vi har det, der bare skal være der. Til den rigtige pris, og lige, når I mangler det. Vi har det.

Afspil film

Social Partner til Gothia Cup!

Gothia Cup er verdens største og mest internationale fodboldturnering. Her opstår møder mellem unge fra forskellige dele af verden.Tingstad er Social Partner, hvilket blandt andet indebærer, at vi støtter Gothia Cups program, som hjælper fodboldhold, som ikke elles havde kunnet deltage i turneringen af blandt andet økonomiske årsager. Vi får også æren af at være fadder for et ungdomshold.  Hold udkig på vores hjemmeside og på sociale medier for at følge vores fodboldsommer! 

Nye trends:

Social dining.

I takt med at efterspørgslen på fine dining er faldet, har flere restauratører åbnet restauranter med et andet fokus. En ny trend, social dining, er vokset frem og har vundet indpas i restaurationsbranchen. Social dining indebærer, at gæsterne sidder tættere eller ligefrem deler bord, hvilket giver et mere socialt restaurantbesøg.

Læs mere

På rejse.

Vi har udvidet vores sortiment af tasker. Hvis du rejser meget på jobbet, kender du betydningen af ​​gode tasker til at bære på og transportere dine ejendele og værdigenstande. Du ved også, at forskellige situationer kræver forskellige tasker. Invester i kvalitet og rejs komfortabelt. Se vores udvalg af weekendtasker, kufferter, toilettasker, tegnebøger og computertasker!

Læs mere

Fairtrade labeled workwear.

We think it should be easy to make more sustainable choices. Did you know that you can find Fairtrade-branded clothes for the restaurant at Tingstad? If you choose Fairtrade-labeled products, you create opportunities for change that provide improved working and living conditions.

See product

Den riktige pris.

Hos Tingstad har vi en åben og ærlig prisstrategi. Når vi forhandler os til lavere priser, sænker vi tilsvarende priserne for vores kunder. Vi vil gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig, stabil og ærlig prissætning. 

Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information