0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Vi har det.

Siden 1959 har vi haft privilegiet at kende både store og små virksomheder i Norden. Vi er blevet inspireret og klogere. Nogle gange overrasket, men altid inspireret. Virksomheder med fantastisk iværksætterånd, vores kunder. Vi har lyttet, gjort forkert og gjort rigtigt. Men frem for alt vovet. Og det er derfor vi er, hvor vi er i dag. Vi satsede tidligt på en stærk logistik. Vores nybyggede lager er et eksempel på dette. Når vores kunder vokser, skal vi være forberedte. Vores sortiment består af 70 000 artikler, der støtter ikke bare din, men alle virksomheder. Vores fokus er hjælpemidler og forbrugsvarer til din arbejdsplads. Emballage og indpakning, rengøring og aftørringspapir, arbejdstøj og kontorartikler for blot at nævne nogle få. Vi har det, der bare skal være der. Til den rigtige pris, og lige, når I mangler det. Vi har det.

Afspil film
VI PÅ TINGSTAD VIL:

God sommer!

I sommermånederne har vi åbent som normalt. Leveringstiderne hos vores rederier kan dog være lidt længere på grund af helligdage, og vi anbefaler derfor, at du er ude i ekstra god tid med din ordre. Hvis du ikke tidligere har testet vores e-handel, kan dette være en glimrende mulighed for at få et login og komme i gang med at handle via Tingstad.com.

Spørgsmål? Kontakt din sælger, eller ring til os på +46 (0)31-707 20 00.

FÅ EN LOGIN
 

Den riktige pris.

Hos Tingstad har vi en åben og ærlig prisstrategi. Når vi forhandler os til lavere priser, sænker vi tilsvarende priserne for vores kunder. Vi vil gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig, stabil og ærlig prissætning. 

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Hurtige links

Information