0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Vi har det.

Siden 1959 har vi haft privilegiet at kende både store og små virksomheder i Norden. Vi er blevet inspireret og klogere. Nogle gange overrasket, men altid inspireret. Virksomheder med fantastisk iværksætterånd, vores kunder. Vi har lyttet, gjort forkert og gjort rigtigt. Men frem for alt vovet. Og det er derfor vi er, hvor vi er i dag. Vi satsede tidligt på en stærk logistik. Vores nybyggede lager er et eksempel på dette. Når vores kunder vokser, skal vi være forberedte. Vores sortiment består af 60 000 artikler, der støtter ikke bare din, men alle virksomheder. Vores fokus er hjælpemidler og forbrugsvarer til din arbejdsplads. Emballage og indpakning, rengøring og aftørringspapir, arbejdstøj og kontorartikler for blot at nævne nogle få. Vi har det, der bare skal være der. Til den rigtige pris, og lige, når I mangler det. Vi har det.

Afspil film

FTI höjer sina avgifter.

Per den 1 oktober 2020 höjer FTI (Förpacknings- och tidningsinsamlingen) sina avgifter. Höjningen beror dels på ett ökat tryck på landets återvinningscentraler och dels på att en ny förordning träder i kraft vid årsskiftet där FTI måste kunna erbjuda fastighetsnära insamling i högre utsträckning. 

Läs mer

KLIMATKOMPASSEN:

Vad är mest klimatsmart, egentligen?

Med Klimatkompassen® har vi på Tingstad ihop med forskningsinstitutet RISE tagit fram den största klimatberäkningen på engångsartiklar som någonsin gjorts. Ett enkelt klimatverktyg för att du ska kunna jämföra exempelvis pappersmuggar, engångsbestick, matförpackningar och få svar på frågan – Vad är mest klimatsmart, egentligen?

 

SPELA FILM LÄS MER
 

Den riktige pris.

Hos Tingstad har vi en åben og ærlig prisstrategi. Når vi forhandler os til lavere priser, sænker vi tilsvarende priserne for vores kunder. Vi vil gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig, stabil og ærlig prissætning. 

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information