0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Vi har det.

Siden 1959 har vi haft privilegiet at kende både store og små virksomheder i Norden. Vi er blevet inspireret og klogere. Nogle gange overrasket, men altid inspireret. Virksomheder med fantastisk iværksætterånd, vores kunder. Vi har lyttet, gjort forkert og gjort rigtigt. Men frem for alt vovet. Og det er derfor vi er, hvor vi er i dag. Vi satsede tidligt på en stærk logistik. Vores nybyggede lager er et eksempel på dette. Når vores kunder vokser, skal vi være forberedte. Vores sortiment består af 50 000 artikler, der støtter ikke bare din, men alle virksomheder. Vores fokus er hjælpemidler og forbrugsvarer til din arbejdsplads. Emballage og indpakning, rengøring og aftørringspapir, arbejdstøj og kontorartikler for blot at nævne nogle få. Vi har det, der bare skal være der. Til den rigtige pris, og lige, når I mangler det. Vi har det.

Afspil film
Nyhed

PVC-fri madfilm.

Det er ingen underdrivelse at påstå, at den udfylder en vigtig funktion i køkkenet. Den flittigt brugte madfilm. Super praktisk når rester skal gemmes uden at afgive eller tage imod lugte eller smage fra andet og holder samtidigt fødevarer friske i længere tid. Vi kan nu prale af at have en PVC-fri madfilm. Perfekt til alle virksomheder, hvor der håndteres fødevarer.

Se produkter

Straws of reed.

The most natural straw in the market? Yes, probably. These straws are made in Sweden by Swedish reed, without any chemicals. The fact that they can handle all types of drinks, hot and cold does not make matters worse.

Did we mention that they can also be cooked or washed in dishwasher for use again and again? These might be the straws of the future.

See products

Pebernødens dag.

9. december er pebernødens dag. Disse krydrede lækkerier, som har været med lige siden 1300-tallet.  Kagerne blev populære i den brede befolkning i løbet af 1800-tallet, da det blev nemmere at få fat i krydderier og ingredienser.

Det siges, at man bliver sød af pebernødder, og uanset om det er sandt eller ej, så kan det jo ikke skade at spise nogle ekstra. Det er jo så dejligt! 

Se produkter

New take away boxes.

We are expanding our range of more sustainable products! New in the assortment are these boxes made of bagasse. Bagasse products are made from the fiber material that is left over during the processing of sugar cane. These molds are perfect for serving take away food in and can withstand temperatures from -15 to +150 degrees.

See products

Hvis uheldet er ude.

Sørg altid for at have brandbeskyttelsesartikler, så du er godt forberedt, hvis uheldet skulle være ude. Vi har et bredt sortiment af alt, du skal bruge.

Se produkter

Den riktige pris.

Hos Tingstad har vi en åben og ærlig prisstrategi. Når vi forhandler os til lavere priser, sænker vi tilsvarende priserne for vores kunder. Vi vil gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig, stabil og ærlig prissætning. 

Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information