0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen
Tilbage Hjem Dagligvarehandel

Dagligvarehandel.

Inden for dagligvarehandel går det hurtigt og for at forenkle købsprocessen har vi samlet de produkter, du har brug for i din butik. Alt fra bæreposer, brødposer og plastemballage til materialer, der bruges i hverdagen, fx arbejdshandsker og kontorartikler. Hvis du har spørgsmål til profiltrykte artikler er du velkommen til at kontakte din lokale sælger eller vores kundeservice.

Vi tager hånd om det.

Bakterier findes overalt i vores omgivelser, og vi har mange af dem på og i kroppen. De fleste bakterier er godartede, men visse bakterier bærer på smitte, som gør os syge. Kender du de tre generelle regler for håndhygiejne, der er med til at minimere risikoen for, at bakterier og smitte spredes?

Personlig hygiejne Tork S1 Tork S4
RASTA

High comfort and brand exposure.

We create a more beautiful working day for the employees at Rasta.

Read more

Skatt på plastbärkassar 2020?

Regeringen har skickat ett utkast på en ny skatt på plastpåsar till lagrådsremissen. Om riksdagen röstar igenom förslaget kommer den nya lagen träda i kraft 1 mars 2020 och skatten kommer att tas ut från med 1 maj 2020. 

Läs mer
Træbåde

Naturligt smukke fade.

Servér snacks, snitter eller hvorfor ikke chokoladetrøfler eller andet lækkert på disse bådformede demofade. De er fremstillet af tyndt høvlet træ, hvilket gør dem lette, praktiske og naturligt lækre at servere på. 

Se produkter
 

Med førstehjælp lige ved hånden.

Med førstehjælps-produkter kan du hurtigt og nemt sætte ind med foranstaltninger der, hvor det er nødvendigt, når det er nødvendigt. Sørg for altid at have de rigtige produkter lige ved hånden, hvis ulykken er ude. Hos os finder du et stort udvalg af førstehjælpsstationer og kompletterende produkter, så du kan tilpasse helt efter din virksomheds behov. 

Se produkter
VÆLG DET RIGTIGE MATERIALE TIL DINE EMBALLAGER

Vores materialeguide.

Din valg af materiale og hvordan du bruger det, har en stor betydning for din virksomhed, slutforbrugeren og vores samfund. Derfor er det klogt at bruge et par minutter på at tænke over valget af materialer, og hvordan dette valgs betydning for dig. Vores materialeguide vil hjælpe dig. 

Læs mere

Alt du behøver til kontoret.

Vi har et stort udbud af kontorartikler. Her finder du alt fra kontorstole, kuglepenne og papir til kaffe, USB-stick, pærer og plastre. Ganske enkelt alt, hvad du behøver til kontoret!

Se produkter

Materialguider.

Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder med at tage velbegrundede beslutninger, og vi arbejder konstant med at øge informationen til kunden. Denne materialeguide er en del af dette arbejde. 

Læs mere

Når uheldet er ude.

I vores sortiment finder du robuste og funktionelle forbindingskasser, førstehjælpskasser og skabe til alle typer arbejdspladser.

Se produkter

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information