0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Forening.

Vi har en oprigtig interesse for foreningslivet. For at lette og forenkle hverdagen har vi udarbejdet et sortiment specifikt til kirker og menigheder. Vores komplette sortiment giver dig mulighed for at foretage alle foreningens indkøb ét sted. Nemt, hurtigt og til favorable priser.

SmartMate gør dig cool.

Med SmartMate behøver du aldrig bekymre dig om at miste kontrol. I det mindste ikke over temperaturerne i din virksomheds køleskabe og frysere. Følg temperaturerne i realtid i appen, og hvis temperaturen afviger, modtager du en alarm i appen.

Læs mer

Køkkenmaskiner.

Med de rigtig maskiner i køkkenet bliver arbejdet nemmere gjort. Vi har et stort sortiment af maskiner i høj kvalitet, som kan alt lige fra at give den perfekte grilloverflade, holde suppen varm, lave zoodles af zucchini til at blende den perfekte smoothie.

Se sortiment Se guide

Skab smukke julegaver.

Hvad er en julegave uden en kreativ og farveglad indpakning? Ikke lige så sjov, synes vi hos Tingstad! Julen er den højtid, hvor vi bruger lidt ekstra energi på indpakningen.  Hos os finder du et bredt sortiment af produkter, som hjælper dig med at skabe smukke og kreative julegaver. 

se mer

Skab smukke julegaver.

Hvad er en julegave uden en kreativ og farveglad indpakning? Ikke lige så sjov, synes vi hos Tingstad! Julen er den højtid, hvor vi bruger lidt ekstra energi på indpakningen. Hos os finder du et bredt sortiment af produkter, som hjælper dig med at skabe smukke og kreative julegaver. 

Se mer

Vis verden hvem du er.

Profiltryk er en perfekt reklamesøjle for dit varemærke. Vi kan hjælpe dig med at udvikle et flot helhedskoncept og sørger for, at det passer til dit varemærke, uanset om det skal trykkes på papir, plast eller tekstil.

Læs mere
TINGSTAD TIPSAR:

Kasketter med broderet logo.

Vi kan forvandle kasketterne til på dine medarbejdere til vandrende reklamesøjler. Vi broderer logoer, og dit brand vil uden tvivl blive hovedfokus. Med dit eget broderi kan du stole på hurtige leverancer og selvfølgelig den rigtige pris med det samme. 

Læs mere

For sikker opbevaring.

Små rumskabe og skifteskabe giver dig mulighed for at forenkle opbevaring. Skabene er både velegnede til opbevaring af tøjskift eller som et sikkert sted til personlige ejendele som tasker, overtøj eller hjelme. Skræddersy din egen opbevaringsløsning ved at vælge flere eller forskellige enheder sammen.

Garderobe Små rumskabe

Træningsudstyr & Håndklæder.

Vi har de træningsværktøjer, som din arbejdsplads har brug for for at skabe et sikkert og ergonomisk arbejdsmiljø. Her finder du vandflasker, fodstøtter, antistresskugler og andet godt tilbehør for at skabe en sundere og ergonomisk hverdag.

Når du er færdig med at svede, kan vi tilbyde dejlige badekåber, frottéhåndklæder, badetæpper, gæstehåndklæder og små vaskeklude i fin bomuld.

Træningsudstyr Håndklæder

Trøste- eller førstepræmie?

Uanset om man kommer først eller sidst, sættes der som regel pris på en medalje eller pokal efter godt udført indsats. 

Se produkter
BÆREDYGTIGHED:

Hvad har vi gjort i 2020?

For de fleste var 2020 mildt sagt et andet år. Pandemien har på mange måder efterladt sår og spor, men har også meget hurtigt skubbet værdifuld udvikling, der sandsynligvis ikke kun er midlertidig. Den positive effekt på klimaet, som pandemien har bragt, er et godt eksempel på dette.

I løbet af det forløbne år har Tingstad taget flere store og afgørende skridt inden for bæredygtighed. Læs mere om dem i vores bæredygtighedsrapport.

Læs mere

Rengøring med optimale resultater.

Her finder du artikler, der gør rengøringen nemmere og mere effektivt. Med farvekodede mikrofiberklude og -mopper, rengøringsmidler, rengøringsbælter, rengøringsvogne, kildesorteringsskabe og skraldestativer er det nemmere at bevare et højt rengøringsresultat og samtidig holde orden.

Læs mere

Alt du behøver til kontoret.

Vi har et stort udbud af kontorartikler. Her finder du alt fra kontorstole, kuglepenne og papir til kaffe, USB-stick, pærer og plastre. Ganske enkelt alt, hvad du behøver til kontoret!

Se produkter

Når uheldet er ude.

I vores sortiment finder du robuste og funktionelle forbindingskasser, førstehjælpskasser og skabe til alle typer arbejdspladser.

Se produkter

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Hurtige links

Information