0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen

Outlet.

I vores outlet kan du finde kvalitetsprodukter på tilbud. Vi opdaterer hjemmesiden jævnligt, så gå ind på siden i ny og næ for at se produkterne, før de er udsolgt. Du kan finde arbejdstøj, duge, stearinlys, gavepapir, emballage til fødevarer, køkkenudstyr og kontorartikler.

ET MERE BÆREDYGTIGT VALG

18 mærkninger, 2360 produkter.

At tage miljøansvar er for mange virksomheder vigtigere end nogensinde. Produkterne på temasiden "Et mere bæredygtigt valg." har enten et miljømærke eller lever op til miljøkrav, der er fastsat af en kontrolorganisation. Lige nu er der 2360 produkter fra vidt forskellige produktkategorier og sammen har de 18 forskellige typer af miljømærker. Vi har en klar ambition om løbende at udvide vores sortiment.

Tema: ET MERE BÆREDYGTIGT VALG
Bæredygtighed

Vi er ligeglade.

Vores virksomhed forsyner det nordiske marked med over 50.000 forskellige produkter.  Derfor har vi et stort ansvar, er engagerede og er i gang med flere spørgsmål om bæredygtighed for at påvirke vores leverandører, vores egen virksomhed og vores kunder.  Vores engagement stopper ikke der, vi er involverede i en række projekt, som kan hjælpe med at gøre verden lidt bedre.  

Læse mer om vores arbejde med bæredygtighed i vores rapport om bæredygtighed.    

Læs mere

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information