0
Til indkøbskurven og kassen 0,00 DKK 0 varer i indkøbsvognen
Tilbage Hjem Rengøringsvirksomhed

Rengøringsvirksomheder.

For at lette og forenkle dine indkøb hos os, har vi udarbejdet et skræddersyet sortiment af rengøringsprodukter. Her finder du rengøringsmidler, rengøringsartikler, rengøringsmaskiner, arbejdstøj og meget mere.

Vi tager hånd om det.

Bakterier findes overalt i vores omgivelser, og vi har mange af dem på og i kroppen. De fleste bakterier er godartede, men visse bakterier bærer på smitte, som gør os syge. Kender du de tre generelle regler for håndhygiejne, der er med til at minimere risikoen for, at bakterier og smitte spredes?

Personlig hygiejne Tork S1 Tork S4
Kampagnepris på støvsugere!

Taski Aero 15 Plus.

Taski Aero 15 Plus er en effektiv og ekstremt støjsvag og energivenlig støvsuger. Den er let at holde, praktisk og fleksibel, udstyret med ledningsoprul, poseindikator og 2 forskellige effektniveauer. En perfekt støvsuger til dig, der gerne vil gøre rent nemt, hurtigt og støjsvagt.

Se produktet
RASTA

High comfort and brand exposure.

We create a more beautiful working day for the employees at Rasta.

Read more

Farvekodet rengøring.

Hos os finder du gavepaier til alle årets festligheder og højtider, som kræver flotte indpakninger. I vores store udvalg af gavepapir har vi noget for enhver smag. Vælg mellem mønstrede, ensfarvede, farvestrålende, lyse, enkle og mere naturlige alternativer. Du finder selvfølgelig også bånd, snor og etiketter, som giver indpakningen et ekstra pift.

Se produkter

Når uheldet er ude.

I vores sortiment finder du robuste og funktionelle forbindingskasser, førstehjælpskasser og skabe til alle typer arbejdspladser.

Se produkter

Rent og pænt i alle miljøer.

Alle virksomheder har brug for rengøringsartikler. I vores sortiment har vi produkter til både professionel og hurtig rengøring.

Se produkter

Bæredygtighed.

Vores opgave er at sikre kunderne en god brugeroplevelse og varer til tiden. Læs mere om, hvad det betyder i praksis.

Bæredygtighed

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.se!

Slet
Dine seneste søgninger
    Hurtige links

    Information