0
Till Kassan 0,00 SEK 0 varor i varukorgen
Alla priser visas
Exklusive moms
Exklusive moms
  • Alla priser visas

  • Exklusive moms
  • Inklusive moms

Vi har det.

Sedan 1959 har vi haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Vi har sporrats och skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. Dessa företagare med djärv entreprenörsanda är våra kunder. Vi har lyssnat, gjort om, gjort rätt, men framförallt vågat. Och därför är vi där vi är idag. Vi satsade tidigt på en stark logistik. Vårt nybyggda lager är ett exempel på det. När våra kunder växer måste vi vara förberedda. Vårt sortiment består idag av 40 000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara din, utan alla företagares verksamheter. Vårt fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial, för att nämna några. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs. Vi har det.

Sista minuten julklapparna.

Vill du visa din personal eller dina kunder uppskattning med en julklapp har vi tagit fram det perfekta sortimentet. Här hittar du bland annat gåvokort, chokladaskar, elektronik och inredningsartiklar. Vill du snabbt hitta något som passar din plånbok så har vi julklappstips i 3 olika prisklasser med många härliga produkter. Hos oss hittar du julklapparna! 

Till julklapparna
Adventsvecka 3:

 

Detta är en klapp som är exklusiv, praktisk och bra.

Och jag tror det är något du verkligen vill ha.

Denna klapp är en så’n bra grej.

Att den passar såväl hen, kille och tjej.  

 

Till julklappstips

Allt för konferensen.

Vi har tagit fram en ny branschsida med ett sortiment utvalt specifikt för konferensverksamheter. Här hittar du allt du behöver till konferensen, vilket gör inköpsprocessen så mycket smidigare. Du hittar också våra tips på vad som är viktigt för en lyckad konferens och tips om den trendiga hälsosamma konferensen och hur den kan utformas. 

Till branschsida
Brand

Om olyckan är framme.

Se till att ha alla produkter på plats för ett gott brandskydd ifall olyckan skulle vara framme. Vi har ett omfattande sortiment med allt du kan tänkas behöva.

Se sortiment

Sign, seal, deliver.

Skickar du med varubrev? Sedan maj 2018 har Postnord nya riktlinjer gällande storlek och vikt för varubrev. De nya riktlinjerna har tagits fram för att varubreven ska passa standardstorleken på fastighetsboxar. De nya maximala yttermåtten är: Längd 34 cm, bredd 24 cm och höjd 7 cm och maximal vikt är 2 kg. Minsta tjocklek och vikt är 1,5 cm och 150 gram.

Se sortiment

Vi är Tingstad.

Vår vision är att ge dig en enklare arbetsdag. Här träffar du några av branschens mest passionerade medarbetare som brinner för just det.

Spela film
Vår Strategi

Rätt Pris Direkt.

På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi - Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär kort och gott att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna med motsvarande till våra kunder. Om vi kan underlätta ditt inköpsarbete genom att garantera dig en pålitlig och rak prissättning har vi lyckats.

Vår Historia

"Jag var bara 24 år och hade tagit mig vatten över huvudet."

Läs historien om Eive Jigberg, grundare av Tingstad.

Läs Mer
Rensa
Dina senaste sökningar
    Snabblänkar

    Information